​Telefon: 42 188 188

-alt murerarbejde udføres
for private og erhverv.

Renovering af badeværelse og vådrumssikring

Er du på udkig efter en dygtig murer, som i samarbejde med dygtige håndværkere kan varetage nybyggeri eller renovering af badeværelse? Hvis du tilmed er bosat i områderne nær Odense, Middelfart eller Svendborg, er Murermester Martin W. Hansen det helt rette firma til at varetage denne opgave. 

Vi udfører nemlig renovering af badeværelse på hele Fyn, med stor ekspertise. Fra vores adresse i Aarup, er vi blevet kontaktet af mange andre, der ligesom dig, har brug for hjælp med badeværelsesrenovering eller helt nyt badeværelse. Måske du blot har brug for nye fliser til badeværelset?

Totalløsninger i forbindelse med nyt badeværelse

​Hos Murermester Martin W. Hansen ved vi, at det kan være svært at holde styr på de forskellige firmaer, som varetager hver deres områder inden for renovering eller opsætning af et nyt badeværelse. Derfor tilbyder vi dig en totalløsning på renovering af badeværelset, hvor vi sørger for at tage kontakt til vores dygtige samarbejdspartnere, som kan udføre de opgaver, vi ikke selv varetager. 

Herunder for eksempel VVS- eller elektrikeropgaver. Dette giver dig mere frihed, hvilket gør hele processen lettere. Desuden betyder dette, at du kan kontakte os, hvis der opstår problemer under arbejdet med renovering af badeværelse, hvorefter vi løser problemet, samt tager kontakt til vores samarbejdspartnere.​ 

Med os, som stråmand, under din badeværelsesrenovering, eller opbygning af nyt badeværelse, skal du kun have kontakt med os.

Vi udfører professionel vådrumssikring

​Når vi varetager renoveringen af et badeværelse, udfører vi ligeledes vådrumssikring. Vådrumssikring er vigtigt, hvis dit badeværelse ikke er sikret korrekt mod fugt og væske. 

For hvis det ikke er sikret korrekt, kan der opstå fugt- og vandskader, som på sigt, vil skade hele dit hus. Derfor vådrumsbehandler vi altid, ved badeværelsesrenovering eller opbygning dit nye badeværelse, så du undgår komplikationer.

Ønsker du en dygtig murer samt dygtige tømrere til at varetage alt arbejde i forbindelse med renovering af badeværelse og vådrumssikring? Så er vi det helt rette firma, til at varetage denne opgave. 

Kontakt os for priser på renovering af badeværelse

Hvis du er på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvis du blot ønsker inspiration, råd eller vejledning, er du ligeledes velkommen til at ringe på telefon 42 188 188, eller skrive en mail til os, på murermwh@hotmail.com​. for at få et professionelt indblik i dine tanker.

Tøv ikke med, at kontakte os vedrørende priser på renovering af badeværelse. Vi har stor erfaring med ombygning af badeværelser samt nybyggeri på hele Fyn, og især i Odense.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Murermester Martin W. Hansen

CVR: 35300392

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 42 188 188

E-mail: murermwh@hotmail.dk