​Telefon: 42 188 188

-alt murerarbejde udføres
for private og erhverv.

Flisearbejde udført af professionelle​

​Ønsker du professionel assistance til lægning af fliser, klinker eller mosaik på Fyn? Hos Murermester Martin W. Hansen i Aarup, står vores professionelle medarbejdere altid klar, til at udføre et nøjagtigt flisearbejde, som lever op til kundernes fulde tilfredshed. Vi arbejder primært i områderne nær Odense, Middelfart og Svendborg. Vi dækker altså dermed, hele Fyn.

Vi udfører alt inden for lægning af fliser og klinker

Hos Murermester Martin W. Hansen tillægger vi kundeservice stor værdi. Dette betyder ligeledes, at vi gør alt for at efterkomme dine behov for fliser og klinker.

Derfor har vi specialiseret os inden for alt i flisearbejde, hvilket blandt andet dækker områder som:

  • Køkkenfliser
  • Gulvfliser
  • Trappefliser

Hvis du har særlige ønsker til for eksempel mønster, farve eller udformning, vil vi altid efterkomme disse, så godt vi kan. 

Vi står ligeledes altid klar til at vejlede og rådgive dig inden for flisearbejde. Så hvis du mangler inspiration eller blot ønsker en vurdering af dine ideer, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder både fliser til køkkenet, fliser til badeværelset og mange andre former for lægning af fliser.

Kontakt os for priser på flisearbejde indendørs

​Mangler du en dygtig, veluddannet og kompetent murer til at udføre flisearbejde? Hos Murermester Martin W. Hansen står vi altid klar til at efterkomme dine behov for lægning af fliser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning eller for et godt tilbud på flisebelægning. Du kan kontakte os på telefon 42 188 188 eller på e-mail murerwh@hotmail.com​. Vi glæder os til, at høre fra dig, og hjælpe dig, med eksempelvis fliser til badeværelset eller gulvfliser.

​.

​Firmainformation

Murermester Martin W Hansen

CVR: 35300392

adresseinformation

Ladegård Mark 31, 5560 Aarup

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 42 188 188

E-mail: murermwh@hotmail.dk